Welke telefoon past bij mij test 2016

Welk telefoon hoesje past bij mij?

Welk telefoon hoesje past bij mij?Bijna iedereen heeft tegenwoordig wel een hoesje bij zijn telefoon. Voor sommigen is dit vooral een extra versiering van hun telefoon, anderen hebben voornamelijk behoefte aan de bescherming van hun toestel.

Telefoonhoesje als versiering van je telefoon

Telefoonhoesjes zijn er in alle soorten, maten en kleuren. Tegenwoordig kun je voor vrijwel elke smartphone kiezen uit diverse hoesjes. De materialen variƫren van stof tot leer, hout, plastic of metaal en wie zoekt naar een trendy telefoonhoesje kan op internet vele gespecialiseerde webwinkels vinden waar je een mooi hoesje kunt kopen om je telefoon nog mooier te maken. Hiervoor kun je bijvoorbeeld terecht op de website www.hoesjescases.nl.

Bescherming van je telefoon

Een andere groep consumenten wil zijn telefoon met een hoesje vooral beschermen tegen val- en stootschade of tegen waterschade. Ook in deze categorie zijn diverse hoesjes in zeer uiteenlopende prijsklassen verkrijgbaar. Een fabrikant van misschien wel de meest robuuste hoesjes is Otterbox. Hoesjes van dit merk zijn verkrijgbaar voor iPhone, Samsung en Motorola telefoons.

Welk telefoon hoesje past bij mij?

Als je vooral een goede bescherming van je telefoon belangrijk vindt en het je niet veel uitmaakt dat je telefoon door het hoesje wat dikker wordt is een stevig hoesje zoals de Otterbox een aanrader voor jou. Als het je vooral gaat om een mooi design kun je die op internet in alle varianten vinden. Wil je een persoonlijk tintje geven aan je hoesje? Dan biedt Hema de mogelijkheid om een telefoon hoesje te laten maken met een eigen foto erop.