Welke telefoon past bij mij test 2016

Past de Samsung Galaxy S7 bij mij?

Past de Galaxy S7 bij mij?De nieuwe Samsung Galaxy S7 is vorige maand op 21 februari onthult. Sinds deze week is het toestel in Nederland te koop. De laatste telg uit de Samsung familie maakt de verwachtingen waar. Het toestel kan gezien worden als de beste smartphone die in 2016 is uitgebracht.

Voor iedereen die veel van een smartphone verlangt

De Samsung Galaxy S7 is vanaf 11 maart verkrijgbaar in de Nederlandse winkels. Denk je dat deze telefoon bij je past? Dan kun je de smartphone direct ophalen in de winkel. De smartphone is ook verkrijgbaar bij de webshops vanaf 699 euro als los toestel en vanaf 0 euro met 24 maand contract. Het is niet meer nodig om het toestel te reserveren aangezien het op dit moment al direct leverbaar is.

De nieuwe Samsung Galaxy S7

De nieuwe Samsung Galaxy S7 heeft specificaties waar je u tegen zegt. Het toestel heeft een Super AMOLED display met een grootte van 5,1 inch. Als je dit te groot vindt dan is dit toestel niet geschikt voor je maar tegenwoordig is dit niet bijzonder groot. Het is maar iets groter dan de iPhone 6S die vorig jaar uitgebracht is door Apple. De Galaxy S7 beschikt over een snelle octa-core Exynos 8890 processor dat momenteel één van de snelste processors op de markt is. De processor wordt ondersteunt door 4GB RAM en het toestel draait op Android 6.0. Met deze specificaties kun je vrijwel alles doen op de smartphone, inclusief gamen en het draaien van zware apps. Met de 12 megapixel camera zijn uitstekende foto’s te maken. Dit liet Samsung zien door foto’s van de Galaxy S7 te vergelijken met de camera van de iPhone 6S tijdens het Mobile World Congress vorige maand.

Past de Samsung Galaxy S7 bij mij?

Als je geen problemen hebt met de grootte van het toestel dan is de Samsung Galaxy S7 op dit moment de beste keuze. Het toestel scoort enorm hoog op het gebied van prestaties en de camera. De Samsung Galaxy S7 is geschikt voor iedereen die een krachtige en snelle smartphone wil. Het scherpe beeld en de talrijke features zorgen voor een ultieme gebruikservaring.