Welke telefoon past bij mij test 2016

Past de nieuwe iPhone 6s bij mij?

Past de nieuwste iPhone bij mij?De nieuwe iPhone wordt vanavond onthult. De nieuwe hardware in de iPhone zorgt er voor dat de telefoon velenmalen sneller is als de voorganger.

De telefoon die bij iedereen past

De iPhone 6s komt waarschijnlijk op 25 september in de Nederlandse winkels te liggen. Als je al zeker weet dat deze telefoon bij jou past kan je hem morgen op 6 september 2015 bestellen bij KPN, Vodafone en T-Mobile. Bij deze mobiele providers kan je de iPhone 6s reserveren zodat hij op 25 september niet uitverkocht is. Het is momenteel nog onbekend wat de verwachte vraagprijs van de iPhone zal zijn.

De nieuwe iPhone 6s

De nieuwe iPhone 6s komt binnenkort uit in Nederland. De iPhone 6s komt 1 na de iPhone 6 uit, de iPhone 6 is op 25 september 2014 in Nederland uitgekomen. De iPhone 6s plus en de iPhone 6s. Net zoals de iPhone 6 plus zal de iPhone 6s plus een groter scherm hebben. Naast een beter scherm heeft de nieuwe iPhone ook het nieuwe iOS besturingssysteem. Dit nieuwe systeem is speciaal ontworpen voor de iPhone .

Verwacht wordt dat de iPhone 6s een saffieren scherm zal hebben, doordat saffier een hoge hardheid heeft is het scherm lastig te beschadigen. De iPhone 6s zal tevens een betere camera hebben dan zijn voorganger, door de nieuwe camera kunnen er mooie foto's worden gemakt. Met de nieuwe A9 chip zullen deze snel kunnen worden getoond en kan je ze met verschillende apps aanpassen. Doordat de A9 een quadcore heeft kan de iPhone 6s ook zware apps zoals Photoshop gemakkelijk laden. en doordat de hardware goed met elkaar samenwerkt is de nieuwe iPhone 6s veel sneller in vergelijking met ze iPhone 6.

Past de iPhone 6s bij mij

De iPhone 6s is de nieuwste telefoon die binnenkort uitkomt. Met een sneller processor kan deze telefoon alle huidige taken die je op je mobiel doet snel voltooien. De iPhone 6s past bij jouw als je van de nieuwste gadgets houdt. Tevens past de nieuwe iPhone 6s bij je als je snel aantekeningen wilt maken. Door het grote scherm en het snelle toetsenboard is de iPhone 6s ook goed om snel aantekeningen te maken. De gebruiksvriendelijke iOS zorgt er voor dat iedereen makkelijk met de telefoon om kan gaan.