Welke telefoon past bij mij test 2016

Waar past een iPhone abonnement bij

iPhone abonnementSmartphones hebben de ouderwetse mobieltjes doen vervangen. Er zijn vele verschillende soorten mobiele telefoons te vinden en de iPhone is hierbij een van de marktleiders.

iPhones wereldwijd

Wereldwijd worden er jaarlijks miljoenen iPhones verkocht. Met de komst van de iPhone 6 en 6 plus is er weer een nieuwe generatie op de markt gebracht. Er wordt veel naar abonnement voor deze toestellen gekocht en vrijwel alle providers bieden deze aan.

iPhone abonnement met bijbetaling

Wil je maandelijks niet zoveel betalen voor je abonnement, maar toch de nieuwste iPhone tot je beschikking hebben? Overweeg dan eens om te kiezen voor een contract waarbij je een goedkoper abonnement neemt, maar wel moet bijbetalen voor de telefoon. Hoe hoger de maandelijkse kosten, hoe goedkoper je telefoon wordt. Vaak zijn deze telefoons van Apple erg duur en de meeste mensen kiezen daarom voor een iets duurder abonnement. 

De iPhone wordt vaak uitgebracht in verschillende soorten modellen. Om wat goedkoper uit te zijn kan je ervoor kiezen om een iPhone te nemen met wat minder intern geheugen. Dit kan de prijs behoorlijk doen dalen. Het spreekt voor zich dat een abonnement voor één jaar duurder is dan die van twee jaar. Vraag jezelf ook eens af of je echt het allernieuwste model wilt hebben. Vaak zijn de iets oudere modellen nog prima en kan je hiermee goed overweg. Het grote verschil met het nieuwe en oude model is de prijs. Dit kan je zomaar honderd euro schelen. 

Vergelijk providers met elkaar

Vergelijk de verschillende providers eerst goed met elkaar voordat je definitief een iPhone abonnement besteld. Er kan een behoorlijk verschil in maandelijkse kosten zitten tussen de providers in Nederland. Kijk hierbij bijvoorbeeld naar de internetbundel en naar het aantal belminuten. Gebruik je niet zoveel MB’s, dan is het aan te raden een abonnement te nemen met een kleinere internetbundel. Hiermee bespaar je op jaarbasis enkele tientallen euro’s. 

Als je een iPhone abonnement wilt afsluiten, dan kan je natuurlijk opzoek gaan naar acties. Veel providers bieden je korting aan voor de eerste 12 maanden van het contract. Hierbij moet je echter wel rekening houden dat je na het eerste jaar de volle prijs betaald.