Welke telefoon past bij mij test 2016

Smartphone kiezen in september 2014

Nieuwe smartphone kiezenEen smartphone kiezen is altijd lastig. Op 9 september 2014 wordt de iPhone 6 gelanceerd, dit is de perfecte tijd om deze smartphone te kiezen.

Belangrijk bij het kiezen van een smartphone

Bij het kiezen van een smartphone is het belangrijk rekening te houden met de prijs. Bij een telefoon abonnement kan elke smartphone gekozen worden. Iedereen kan een smartphone kiezen die past bij het budget. De iPhone reeks is vrij duur in vergelijking met enkele Android toestellen. De Samsung Galaxy S5 is in dezelfde prijs categorie als de iPhone 5s. 

Samsung Galaxy S5 of iPhone 5s kiezen

De Samsung Galaxy S5 kwam uit in februari 2014, de iPhone 5s in september 2013. Tussen de iPhone 5s en de Samsung Galaxy S5 zit dus 5 maanden, echter is de iPhone 5s 60 euro duurder. Daarom is het belangrijk de iPhone te kiezen bij een abonnement als deze net uitgekomen is omdat de technologie dan het beste is. Onlangs werd bekend dat de iPhone 6 in september 2014 uitkomt. De Samsung Galaxy S5 is beter dan de iPhone 5s omdat de hardware sneller is en goedkoper is.

Nieuwe iPhone 6 in september

De nieuwe iPhone 6 komt op 9 september 2014 uit. De iPhone komt één jaar uit na de iPhone 5s. De verwachting is dat de iPhone 6 alle andere toestellen achter zich laat in de test. Apple staat bekend nieuwe technieken te innoveren. Hoewel de verwachtingen hoog zijn is weinig bekend over de hardware van de iPhone 6.

iPhone 6 als smartphone kiezen

De iPhone 6 zal waarschijnlijk in twee formaten uitkomen bij de lancering. Consumenten kunnen de smartphone kiezen met een 4,7 inch scherm of een 5,5 inch scherm. De iPhone zal een snellere processor bevatten omdat Apple een nieuwe chip heeft ontwikkeld. Deze chip kan snelheden van 2,5 GHz bereiken. Het scherm van de iPhone 6 zal van saffier gemaakt zijn, hierdoor is het zeer kras bestendig.

Smartphone glas kiezen

Bij het kiezen van de smartphone, is het belangrijk om te weten wat saffier glas is. Saffierglas is zeer sterk glas, het glas heeft namelijk een 9,0 op de schaal van hardheid. Dit betekend dat schuurpapier het glas niet moet aantasten. Echter na schuurpapier over het scherm van de 4,7 inch smartphone te bewegen was het beschadigt. Dit betekend dat de 4,7 inch geen 100% saffierglas heeft. Apple lanceert een speciale iPhone met 100% saffierglas een paar maanden na 9 september 2014.

> Kies nu een nieuwe smartphone