Welke telefoon past bij mij test 2016

Moderne budget telefoon kiezen

Nokia Lumia 630 telefoonDe adviesprijzen bij de nieuwste telefoons zijn enkele honderden euro's. Niet iedere moderne telefoon valt in deze prijs categorie. De Nokia Lumia 630 is een telefoon die gekozen kan worden als budget telefoon.

Budget telefoon kiezen

Een budget telefoon kiezen is een bewuste keuze. Het wordt vaak geassocieerd met te weinig geld echter zijn er meer redenen om een budget telefoon te kiezen. Buiten het besparen op een telefoonabonnement zijn er meer voordelen bij het kiezen van een budget telefoon. Door een budget telefoon te kiezen is de software altijd bug free. Dit komt doordat alle fouten in het besturingssysteem weg zijn gewerkt en de telefoon dus veiliger is. De stand-by tijd is langer bij een budget telefoon doordat de hardware minder stroom verbruikt.

Nokia Lumia 630 als telefoon kiezen

De Nokia Lumia 630 is een moderne budget telefoon. Door het kiezen van deze telefoon kan er veel bespaard worden. De Nokia Lumia 630 komt met een adviesprijs van 149 euro. In tegenstelling tot bijvoorbeeld een iPhone, deze telefoons hebben vaak een adviesprijs rond de 700 euro. De Nokia Lumia 630 zal de eerste telefoon zijn die met Windows 8.1 wordt gelanceerd. Bij deze telefoon hebben de makers gekozen om te besparen op het design en hardware. De Nokia Lumia 630 heeft een quad core en een 4,5 inch scherm. De Nokia Lumia heeft tevens ook een camera van 5 megapixels. 

Conclusie

De Nokia Lumia 630 is een budget telefoon met de moderne hardware. De Nokia Lumia is vanaf 27 mei 2014 beschikbaar bij T-mobile. De telefoon is niet zo snel als de nieuwste Samsung Galaxy maar wel snel genoeg voor de nieuwste apps en games. Deze telefoon is een goede keuze voor een budget telefoon.

> Doe de mobiele telefoon test voor de best passende telefoon