Welke telefoon past bij mij test 2016

Welke smartphone van HTC kiezen in 2014?

HTC One M8Voor wie er nog niet uit is welke smartphone te kiezen is de nieuwe HTC One M8 een interessante optie. Er is genoeg reden om voor deze nieuwe smartphone te kiezen. 

Nieuw aan de HTC One M8 

De HTC One M8 is op bijna alle vlakken verbeterd ten opzichte van zijn voorganger. Wat met name opvalt aan deze nieuwe HTC zijn de snelle hardware en het nieuwe uiterlijk. De hardware is helemaal geüpdate met de nieuwste technologie, waardoor deze HTC een van de snelste android smartphones tot nu is. Het uiterlijk is gemaakt van een stevige behuizing. De achterkant is uit één stuk aluminium gemaakt met luxe afwerking. Deze HTC is iets langer dan zijn voorganger door de Boomsound speakers aan de boven-en onderkant van de smartphone. De geluidskwaliteit van deze speakers zijn beter dan smartphones van de concurrentie.

Camera geen reden om voor deze smartphone te kiezen

De HTC One M8 gebruikt bijna dezelfde ultrapixelcamera als zijn voorganger. Deze voldoet maar is lang niet zo goed als camera's van concurrenten. Een nieuwe functie die HTC heeft toegevoegd bij deze smartphone is de duocamera. Dit zorg bij het nemen van een foto voor extra diepte en na afloop kan de foto nog scherpgesteld worden. In praktijk blijkt dat dit niet vlekkeloos werkt. Voor mensen die het niet belangrijk vinden welke camera een smartphone heeft kunnen gerust voor de HTC One M8 kiezen.

Conclusie

De HTC One M8 behoort tot één van de beste telefoons van dit jaar. Hij is stevig en ziet er luxe uit. Het geluid is van de beste kwaliteit en hij is ook nog eens ontzettend snel. Voor mensen die nog niet weten welke smartphone ze willen kiezen en niet veel waarde hechten aan de camera is de HTC One M8 een hele goede keuze. Met de mobiele telefoon test kan gekeken worden welke smartphone jij het beste kan kiezen.

>Bekijk abonnementen bij de HTC One M8