Welke telefoon past bij mij test 2016

Welke mobiel past bij mij?

Welke mobiel past bij mij?Als het weer tijd is voor een nieuwe mobiel, schieten veel mensen meteen in de stres. Dit is ergens ook wel logisch met zo'n groot aanbod natuurlijk. Toch is het nergens voor nodig. Wanneer je een goed begin maakt met de juiste keuzes dan ben je er zo uit welke mobiel er bij je past. Een goed begin is het halve werk. Wij zullen helpen met het maken van zo'n goed begin. Hierdoor kun je makkelijk de vraag 'welke mobiel past bij mij' beantwoorden.

Drie soorten telefoons

Eigenlijk zou je het aanbod van mobiele telefoons kunnen opdelen in drie soorten. De low end, de mid end en de high end. Oftewel, de goedkopere telefoons, de middelmatige telefoons en de duurste telefoons. Als je hier van te voren al onderscheid in maakt weet je dat je al 66% van de mobiele telefoons kan weg strepen. De prijzen van de telefoons zeggen dan wel niet altijd wat over hoe goed een telefoons is maar vaak geeft het je wel een goed beeld. Telefoons tot €200,- zou je als low end kunnen beschouwen. Telefoons vanaf de €500,- zou je als de high end kunnen beschouwen en alles wat daar tussen zit is het middensegment. 

Welke mobiel past bij mij?

Om er nu achter te komen welke mobiel er bij je past is het verstandig om te bedenken wat je er mee gaat doen. Ga je alleen bellen, smsen en whatsappjes sturen? Dan is een low end telefoon prima. Wil je soms ook een keer een spelletje spelen en zit je regelmatig op sociale media? Dan kan je het prima doen met een telefoon uit het midden segment. Ben je een echte spelletjes fanaat en blijf je graag goed in contact met iedereen via sociale media? Dan moet je toch echt een high end telefoon hebben.

Ben je er nu nog niet zeker van wat voor een telefoon je wilt nemen? doe dan de welke mobiel past bij mij test. En vind de mobiel die bij jou past!

>Welke mobiel past bij mij?