Welke telefoon past bij mij test 2016

Studenten kiezen voor gemak met de Samsung Galaxy S4 telefoon

Telefoon kiezen studentStudenten moeten vaak heen weer reizen naar school met het Openbaar Vervoer. Daarom is het voor studenten handig om te kiezen voor een telefoon die het gemak verhoogt. De Samsung Galaxy S4 bevat veel nieuwe features die de student hierbij kunnen helpen.

Kiezen welke apps je direct beschikbaar wil hebben

De S4 bevat veel leuke en handige features. Zo kunnen studenten bij het kiezen van deze telefoon gebruik maken van allerlei widgets. Maak bijvoorbeeld het schoolrooster zichtbaar op de startpagina of kies voor directe toegang tot een kladblok voor aantekeningen. Zo hebben studenten ook onderweg altijd de belangrijkste apps direct tot hun beschikking.

Slim Scrollen om makkelijk te lezen met de telefoon

De S4 bevat ook de nieuwe feature Slim Scrollen. Dat maakt het de moeite waard voor studenten om te kiezen voor deze telefoon. Hiermee kunnen heel gemakkelijk artikelen op internet gelezen worden via de telefoon door met de ogen te scrollen. Het is een kwestie van even oefenen maar zodra men het onder de knie heeft kan het heel handig zijn om bijvoorbeeld dat tentamen nog even door te nemen in de trein.

Handige sensoren die de telefoon aanpassen aan elke situatie

Een andere reden om te kiezen voor de S4 zijn de vele sensoren die de telefoon bevat:

- gebarensensor: door middel van een infrarood sensor kan de telefoon handgebaren herkennen
- lichtsensor: als de kleur van de omgeving verandert, past het beeldscherm zich aan zodat het scherm altijd goed te lezen is
- barometer en temperatuurmeter: deze sensor leest in welk klimaat de gebruiker zich op dat moment bevindt

Kies voor snelheid met de hardware van de S4 telefoon 

Met de camera van de Samsung Galaxy S4 kunnen studenten heel makkelijk een selfie maken. Zowel aan de voorkant als aan de achterkant van de telefoon zit een camera van goede kwaliteit. Als je deze telefoon kiest zit er een leuke functie bij waarmee een foto en een selfie tegelijk gemaakt kunnen worden. De selfie wordt dan automatisch op de foto geplakt. De S4 is sneller dan de meeste telefoons in het overzetten van bestanden van de computer en andersom. Daarbij ziet de S4 er ook nog heel stijlvol uit, echt een telefoon waar studenten mee gezien mogen worden. 

> Kies voor de Samsung Galaxy S4