Welke telefoon past bij mij test 2016

Welke mobiele telefoon past bij mijn selfies

Selfie met je telefoonDe selfie is een veel besproken trend. Een selfie neem je met je mobiele telefoon. Na het nemen van de foto kan je een leuke quote bijvoegen en de foto delen via social media.

De selfie

Een selfie is een foto van jezelf maken. Dit kan gedaan worden via een spiegel of via de camera op de voorkant van je mobiel. Een selfie is tegenwoordig erg populair. De foto kan op iedere locatie gemaakt worden. Bijvoorbeeld tijdens het uitgaan of zelfs tijdens een begrafenis. President Obama maakte tijdens de herdenking van Nelson Mandela een selfie met zijn mobiele telefoon.

Bekende selfies

Meest gedeelde selfieEr zijn een aantal bekende selfies. De meest gedeelde selfie is die van Ellen Degeneres. Deze selfie is meer dan drie miljoen keer gedeeld. Schattige dieren selfies doen het altijd goed, zo ging er dit jaar een selfie viral van een zwarte kuifmakaak aap. Deze selfie is meer dan honderdduizend keer gedeeld. De kwaliteit van de foto is ook beter als menig ander selfie. Niet iedere mobiele telefoon kan een perfecte selfie maken. Leer daarom welke mobiele telefoon de beste selfie maakt.

De beste mobiele telefoon voor een selfie

Het is belangrijk bij een selfie dat de camera goed is. Daarnaast is het belangrijk dat er aan de voorkant ook een camera zit. De Nokia Lumia 1520 is uitermate geschikt voor selfies. Deze telefoon beschikt over een 20 MP camera en een 1,4 MP camera aan de voorkant. Met de Nokia Lumia 1520 telefoon kan je dus haarscherpe selfies maken. Daarnaast beschikt deze telefoon over een 6" scherm en een 4g verbinding. Hiermee kunnen de foto's overal supersnel worden gedeeld.

> Doe de telefoon test om te zien welke telefoon bij jou past.