Welke telefoon past bij mij test 2016

Telefoon uitkiezen, waar moet je opletten?

telefoon kiezenTelefoons zijn tegenwoordig een veel voorkomend voorwerp. Iedereen heeft er wel één. Van jong tot oud. Maar wat nou als het tijd is voor een nieuwe telefoon? Dan moet je tussen de vele telefoons kiezen die beschikbaar zijn en dat is geen makkelijke opdracht. Je moet veel smartphones vergelijken. Maar waar moet je nou precies op letten bij het uitkiezen van een nieuwe telefoon?

Telefoon uitkiezen, wat is belangrijk?

Wat is nou belangrijk om in je achterhoofd te houden als je een nieuwe telefoon gaat uitkiezen? Dat ligt eraan wat je precies wilt doen met je telefoon. Wil je spelletjes spelen en heb je altijd je telefoon in je hand? Dan ben je een zware gebruiker en kan je het beste kiezen voor een wat duurdere telefoon. Kijk je soms een keer op je telefoon naar het nieuws of zit je soms alleen op facebook en doe je een enkele keer een spelletje, dan word je gerekend als een normale gebruiker en past een middelmatig geprijsde telefoon goed bij je. Gebruik je je telefoon alleen voor bellen, smsen en Whatsappen? Dan is een telefoon voor weinig geld prima voor jou. Het belangrijkste bij het uitkiezen van een telefoon is dus puur kijken naar wat je er mee gaat doen.

Telefoon uitkiezen, met of zonder abonnement?

Wil je een wat duurdere telefoon dan is het vaak verstandig om een abonnement erbij te nemen. Wil je een hele goedkope telefoon is het soms goedkoper om alleen de telefoon te kopen en een simonly abonnement erbij te nemen of misschien zelfs een prepaid kaartje. Het is belangrijk om te berekenen wat voor jou het goedkoopste is om te doen bij het aanschaffen van een nieuwe telefoon. Ook moet je je bedenken of je liever je telefoon afbetaald over een bepaalde periode of juist in één keer de telefoon betaald. Het is dus belangrijk om goed te bedenken wat je zelf wilt.