Welke telefoon past bij mij test 2016

Welke telefoon past bij mij, over de LG G Flex

Welke telefoon past bij mij test 2013Er zijn veel verschillende telefoons tegenwoordig. Telefoons met een klein scherm, een groot scherm en zelfs met een gebogen scherm. De LG G Flex is zo'n telefoon met een gebogen scherm. Het is een telefoon met een eigen karakter. Maar moet de vraag 'welke telefoon past bij mij' ook met 'de LG G Flex beantwoord worden? 


Welke telefoon past bij mij, de G Flex

De LG G Flex is een telefoon met een eigen karakter. De telefoon heeft een gebogen scherm, wat volgens LG zelf veel voordelen zou opleveren. Zo zou Het geluid met telefoon gesprekken beter zijn omdat de speaker dichter bij de mond zit omdat het scherm als het ware om je gezicht heen buigt. Verder heeft de LG een zelf helende achterkant. De lichte krassen die erop komen verdwijnen. Diepere krassen blijven wel zitten. Verder heeft de telefoon een snelle processor een grote accu en een groot scherm. De telefoon is wel aan de prijs maar het is een echte high end telefoon.

Welke telefoon past bij mij?

Nu blijft de vraag welke telefoon past bij mij onbeantwoord. Wil je een telefoon die stijlvol is en snel, dan is dit zeker een aanrader. Maar wil je een telefoon die goedkoop is en alleen voor de basis behoefte voldoet, dan is dit misschien niet een goede telefoon voor je. Dit is 1 van de duurste telefoons van dit moment. Voor dit geld kan je ook betere telefoons krijgen zoals de Note 3 van Samsung. Maar deze telefoons zijn dan weer niet zo stijlvol en interessant als de G Flex van LG.

>Welke telefoon past bij mij?