Welke telefoon past bij mij test 2016

Mobiel internet met 3g of 4g?

4g logo4g is in de opmars in Nederland, bijna alle providers bieden het al aan. Je moet er wel op letten dat je geen 4g abonnement afsluit op een 3g mobiel. Niet alle telefoons die providers beschikbaar stellen met abonnementen kunnen daadwerkelijk 4g aan. Zo is het belangrijk om te kijken wat voor mobiel bij jou past.

Wat is 4g op mijn mobiel?

Mobiel internet was vroeger altijd traag, maar de komst van 3g heeft dat verandert. Nu worden er al snelheden gehaald van 14 mb per seconden, 4g daar in tegen kan een snelheid van 1000 mb per seconden bereiken. Stel je voor dat de downloadsnelheid van je mobiel sneller is dan die in je studenten kamer. 4g ook wel LTE genoemd kan niet op een 3g toestel functioneren, daarom is het belangrijk om te kiezen voor de juiste mobiele telefoon.

Bijna alle moderne mobiele telefoons hebben tegenwoordig toegang tot het 4g netwerk, zeker die in het jaar 2014 gelanceerd zijn. Waar je voor moet op passen is dat we nu in een overgang zitten, 4g is bijna in heel Nederland te ontvangen op je mobiele telefoon. Toch zitten sommige gemeenten nog zonder 4g mogelijkheden, als je in de randstad woont kan je er bijna zeker van zijn dat er toegang is tot dit netwerk. Als je in de Achterhoek woont dan is er de kans dat 4g nog niet beschikbaar is, het is dan slim om een 3g abonnement aan te schaffen want dan betaal je minder per maand. Mobiele telefoons die 4g aankunnen zijn duidelijk aangegeven met het "4g" logo, het is een simpel logo met alleen de tekst 4g.

Conclusie, past het bij mij?

4g is een briljante uitvinding, het is alleen aan jou de taak om een passende mobiele telefoon te kiezen. een LTE(4g) mobiel past bij jou als je veel internet gebruikt op je telefoon, je download snelheid op je mobiel zal dan ook verhogen Let op het logo van 4!

Wil je weten welke mobiele telefoon er bij jou past?

> Doe de test!