Welke telefoon past bij mij test 2016

Welke smartphone past bij mij, over de Galaxy S V

mobiele telefoon kiezenDe vraag 'welke smartphone past bij mij?' word vaak gesteld. Er is namelijk ontzettend veel keuze. Veel mensen weten niet welke smartphone ze nou moeten kiezen. Speciaal voor de mensen die graag het nieuwste van het nieuwste hebben gaan we het hebben over de opvolger van de ontzettend populaire Samsung Galaxy S IV. Genaamd: Samsung Galaxy S V. Dit is een telefoon die nog niet gepresenteerd is maar al wel veel specificaties van zijn 'uitgelekt'. Het nieuwe parade paardje van Samsung word over een week gepresenteerd. 

Welke smartphone past bij mij, specificaties

Wanneer je niet graag 600 euro neer legt voor een nieuwe telefoon dan is dit geen interessante optie. Wanneer je graag op de eerste rij wilt zitten en echt het beste van het beste wilt, is dit wel een hele interessante optie. De Galaxy S V beschikt volgens geruchten over de nieuwste processor van Qualcomm. Namelijk de Snapdragon 805. De opvolger van de processor van de Note 3, ook afkomstig van Samsung. Verder zou de Galaxy S V water en stof bestendig zijn en zou het scherm een super Amoled plus scherm zijn. Overigens zou het scherm 1440P bedragen, waar de S IV een 1080P resolutie had.

Welke smartphone past bij mij?

Concluderend kun je zeggen dat de Galaxy S V weer een telefoon word voor de echte power users. Wanneer je dit niet bent kan je beter naar een andere telefoon kijken. Eventueel de Samsung Galaxy S IV kopen aangezien dit nog steeds een prima telefoon is en een stuk goedkoper word. Wanneer je de stof en waterdichte feature van de Galaxy S V wel interessant vind kun je ook uitwijken naar de Samsung Galaxy S IV Active. Wanneer je toch iets anders wilt dan Samsung kun je een kijkje nemen bij de Sony afdeling. De nieuwste telefoons van Sony zijn namelijk allemaal water en stof bestendig.

>Mobiele telefoon kiezen