Welke telefoon past bij mij test 2016

Welke telefoon past bij mij, hoe te kiezen

mobiele telefoon kiezenEen nieuwe telefoon kiezen is alsof je in een snoepwinkel bent als een kind. Welke telefoon past nou bij mij? Er zijn zo veel soorten en maten dat het bijna onmogelijk is om te kiezen.

Provider of telefoon eerst kiezen?

Een telefoon kiezen is altijd lastig, het lijkt een kleine aankoop maar vaak zit je nog 2 jaar aan een contract vast. Je kan bij de provider blijven waar je nu bij zit, vaak geven die ook korting hoe langer je bij de provider blijft! soms is het voordeliger om een andere provider te kiezen. Niet elke provider heeft dezelfde telefoons, daarom is het slim om een telefoon type te kiezen voordat je meer op providers gaat verdiepen.

Welke telefoon past bij mijn gedrag?

Gedrag is altijd belangrijk, gebruik je het internet veel of ben je nog van het bellen en Sms'en. Je kan ook altijd films kijken op je telefoon, dan wil je misschien een telefoon met een groter scherm.

Een groter scherm hoeft niet gelijk te betekenen dat de kwaliteit beter is, daarom moet je ook naar de resolutie kijken. Het is een must dat de resolutie 720p is of hoger als je graag films kijkt op je telefoon. Ben je meer iemand van de apps, dan kan een langere batterij vaak beter zijn dan een iets groter scherm. Snelheid van een telefoon erg belangrijk tegenwoordig!

Snelheid en Core's

Doordat de computer technologie zo snel vooruit springt merk je dat ook in de telefoons, tegenwoordig zijn er al telefoons met een quad core. Een telefoon met een quad core is zeer snel, vaak kan je hier meerdere apps open hebben zonder dat de telefoon er last van heeft. Zo kan je bijvoorbeeld bij een quad core de film laten spelen in een kleiner venster terwijl je een email af typed. Quad cores hebben ook veel effect op de stand-by tijd van een telefoon, daarom is het slimmer om een dual core te kiezen als je niet een multitasker bent. Het kiezen van een dual core heeft ook effect op de prijs. Het is wel belangrijk om te realiseren dat quad core's de toekomst zijn, daarom is het goed om een quad core te kiezen als je klaar wilt zijn voor de toekomst. Een dual core is niet slecht, het wordt alleen vaker gezien als een bespaar keuze.

> Mobiele telefoon kiezen