Welke telefoon past bij mij test 2016

Welke telefoon past bij mij 2014

mobiele telefoon kiezenDe vraag 'welke telefoon past bij mij?' word steeds vaker gesteld. Er komen meer soorten telefoons en er zijn steeds meer fabrikanten die moeten innoveren om meer telefoons te verkopen. In 2013 waren er al ontzettend veel verschillende modellen telefoons. Maar in 2014 komen er ongetwijfeld nog een aantal bij. Een van de belangrijkste is de telefoon met een gebogen scherm. In de welke telefoon past bij mij test 2014 krijg je ook een goed welke telefoon er bij je past.

Welke telefoon soorten zijn er?

Er zijn ontzettend veel soorten telefoons. Zo kun je onderscheid maken tussen grote, kleine en middelmatige telefoons. Maar ook tussen hoge performance, gemiddelde en lage performance. Daarbij zijn in de laatste jaren telefoons gekomen die waterdicht zijn, meer een camera dan een telefoon zijn en telefoons die zo stevig zijn dat ze op een bouwplaats gebruikt dienen te worden. Veel voordelen natuurlijk. Maar al deze soorten hebben ook allemaal nadelen. Je moet voor je zelf bepalen wat jij het belangrijkste vind en op basis daarvan een telefoon kiezen.

Telefoons met gebogen scherm 

Fabrikanten zijn tegenwoordig steeds meer aan het bedenken wat voor een nieuwe soorten telefoons ze kunnen uitbrengen om de concurrentie voor te blijven. Nu zijn ze met gebogen schermen gekomen. Hiermee zou de kijk hoek van de schermen verbeteren en zou de ervaring van bijvoorbeeld films kijken of games spelen op de telefoon verbeteren. Echter zit zo'n gebogen scherm toch een stuk minder lekker in je broek zak. Of je dat voor lief neemt ligt helemaal aan je zelf. Conclusie van het verhaal is dat er ook in 2014 genoeg te kiezen valt.

>Welke telefoon past bij mij test 2014