Welke telefoon past bij mij test 2016

Welke telefoon past bij mij, de grote

mobiele telefoon kiezenWanneer het tijd is voor een nieuwe telefoon en je besluit is even rustig rond te gaan kijken dan kom je als snel tot de conclusie dat er eigenlijk té veel keuze is. Telefoons verschillen op het gebied van software, zoals besturingssystemen en leuke toevoegingen. Maar ook kwaliteit van de gebruikte materialen en de kracht van de hardware. Wat ook een belangrijk criteria is, is de grote van het scherm. Dit is één van de belangrijkste subvragen bij de hoofd vraag: Welke telefoon past bij mij?

Past een kleine telefoon bij mij?


Veel mensen denken dat een kleine telefoon beter bij hun past. Vaak geven ze dan als argument dat ze een grote telefoon helemaal niet nodig hebben. Toch hoor je ze in het dagelijks leven klagen over te kleine letters en te kleine toetsen. Over het algemeen willen ouderen ook liever een wat kleinere telefoon. Er zitten dus wel nadelen aan een kleine telefoon. Je tikt vaak mis en als je iets wilt lezen is het soms echt te klein. Natuurlijk zitten er ook voordelen aan een kleine telefoon. Zo zijn zulke telefoons vaak net iets lichter en passen ze wat lekkerder in je broek zak.

Past een grote telefoon bij mij?

Dan heb je natuurlijk ook nog de hele grote telefoons. De telefoons waar je lekker een film op kunt kijken en een spel op kunt spelen, soms zelf met een aantal mensen te gelijk. Het is meer een multimedia telefoon. Meer een speeltje dan een telefoon. Toch is dit wel vaak wat veel mensen willen. Daarbij heeft een grote telefoon ook vaak betere hardware, simpel weg omdat het minder compact hoeft te zijn. Eigenlijk zou je wel kunnen stellen dat een grote telefoon voor de echte power-users bestemt is.

Een mooie middenweg dan?

Een mooie middenweg is voor de meeste mensen het beste. Een telefoon die niet ontzettend lomp is en niet meer met één hand kan bedienen maar ook geen telefoon waarbij je zo dicht op het scherm moet zitten bij het lezen van een berichtje dat het lijkt alsof je 87 bent en net van de bejaardensoos af komt. Dat is een telefoon die past bij de meeste mensen. Toch moet je zelf de keuze maken.