Welke telefoon past bij mij test 2016

Goedkope telefoon een duurkoop?

mobieletelefoon kiezenWanneer je opzoek bent naar een nieuwe telefoon dan is de prijs toch altijd een belangrijk criteria. Wil je veel geld uit geven aan een telefoon of heb je liever een telefoon die wat goedkoper is? Het is een belangrijke overweging die je maakt. Zeker als je meer wilt doen met je telefoon dan het gebruikelijke Whatsappen, Facebooken en Twitteren. Oftewel bij de vraag: 'Welke telefoon past bij mij?' Zijn er veel dingen die je in je achterhoofd moet houden.

Past een dure telefoon bij mij?

Het antwoord op deze vraag is simpel te beantwoorden. Namelijk:'Ja, een dure telefoon past bij iedereen.' Echter moet er wel rekening mee worden gehouden dat er mensen zijn die vaak hun telefoon op de grond, of erger, in de wc laten vallen. Dat zou kunnen betekenen dat je net nieuwe telefoon van 600,- euro kapot is. Dat is natuurlijk hartstikke zonde, maar misschien moet je dan een is denken aan een telefoon die water en stof bestendig is. Deze telefoons zijn vaak een stukje sterker en wanneer je het toestel in de wc laat vallen, kun je hem er net zo gemakkelijk weer uit vissen. Dit soort toevoegingen verhoogt de levensduur van een telefoon enorm.

Past een goedkope telefoon bij mij?

Deze vraag is wat moeilijker te beantwoorden. Dit heeft namelijk te maken met hoe jij als persoon bent. Wil jij altijd het beste van het beste? Dan is een goedkope telefoon natuurlijk niks voor jou. Daarbij komt ook nog is dat je na een tijdje niet meer de nieuwste software kan draaien. En als dat betekend dat je bijvoorbeeld niet meer zou kunnen Facebooken, dan zouden veel mensen een nieuwe telefoon kopen. Maar als dit elk jaar gebeurt en je moet elk jaar een nieuwe telefoon hebben dan is dat niet alleen duur maar ook niet praktisch.

Goedkope telefoon een duurkoop?

Dus op de vraag: welke telefoon past bij mij? is het misschien beter om een duurdere telefoon te nemen dan een goedkope. Omdat je elke keer een nieuwe moet kopen als je niet de bealngrijkste dingen kan doen op je telefoon. Dus of je nou elk jaar een nieuwe telefoon van 150 euro koopt of je koopt één keer een telefoon van 300 waar je 3 jaar mee kan doen, het is altijd belangrijk om goed te bedenken hoe lang je met zo'n telefoon zou kunnen doen. Houd dit goed in je achterhoofd bij de vraag: welke telefoon past bij mij?

>Test 2013