Welke telefoon past bij mij test 2016

Wat voor een soort telefoon past bij mij?

Welke telefoon past bij mij test 2013We praten dan wel altijd over de vraag: 'Welke telefoon past bij mij?'. Maar misschien is het handig om eerst te bedenken welke soort telefoon er bij je past. Veel mensen denken nu namelijk dat er maar één soort telefoon is, de telefoon met en groot touch screen scherm. Maar er zijn nog vele verschillende telefoons. Het is handig eerst te bedenken welke soort telefoon je wilt voordat je de 'welke telefoon past bij mij test 2013' gaat doen. Wij zullen in dit artikel uitleggen welke telefoon er bij welke soort mensen passen.

Een grote telefoon past bij mij

Wanneer je denkt dat een grote telefoon bij je past, dus een telefoon met een scherm van minimaal boven de 5,5 inch. Één van de bekendste grote telefoons is de Samsung Galaxy Note. Heb jij een te volle zak en groot toestel aan je oor over om op een mooi groot scherm spelletjes te spelen en films te kijken, dan zijn dit misschien goede telefoons voor jou. Dus wanneer je jezelf de vraag stelt 'Welke telefoon past bij mij?' moet je je afvragen of je de nadelen maar voor lief neemt.

Een telefoon met toetsenbord past bij mij

Als jij het idee hebt dat je een fysiek toetsenbord nodig hebt, moet je je wel realiseren dat je telefoon dan een stuk dikker word. Je krijgt dus bij deze soort het zelfde nadeel als bij de grote telefoon, hij past niet goed meer in je zak. Ook heb je nog het probleem dat de scharniertjes van het toetsenbord vaak een zwak punt is en dat dit snel kapot gaat. Maar schrijf je veel e-mails of documenten op je mobiel, dan is zo'n toetsenbord een waardevolle toevoeging.

Een sterke telefoon past bij mij

Wat ook nog wel eens word gedacht door veel mensen is dat ze een sterke telefoon nodig hebben. Een water en stof bestendige telefoon bijvoorbeeld. Wat bij dit soort telefoons vaak het probleem is zijn de klepjes die voor bijvoorbeeld de USB poort en de koptelefoon aansluiting zitten. Vaak word dit gezien als een irritatie factor door veel mensen. Verder is het ook een min puntje wanneer je je batterij niet kan verwisselen. Dit is ook vaak het geval bij dit soort telefoons. dus met de vraag 'welke telefoon past bij mij' moet je hier dus ook rekening mee houden.

Welke telefoon past bij mij

Zo zie je maar dat de vraag 'welke telefoon past bij mij' je aardig bezig kan houden. Het is belangrijk om van te voren te bepalen welke soort telefoon je graag wilt en welke nadelen dit met zich mee brengt. Je kan deze vragen wat makkelijker beantwoorden voor je zelf met behulp van de 'welke telefoon past bij mij test 2013'.

>Welke telefoon past bij mij test 2013