Welke telefoon past bij mij test 2016

T-mobile start met 4G internet op mobiele telefoons

Op 18 november 2013 start T-mobile met 4G internet op mobiele telefoons. T-mobile is de derde telefoonprovider die 4G internet op mobiele telefoons aanbiedt. T-mobile zal bestaande klanten gratis overzetten op 4G internet met een snelheid van 15, 30 of 50 Mbit/s.

Telefoonproviders die al 4G internet aanbieden

Telefoonproviders die eerder over zijn gegaan op 4G internet hebben bestaande klanten niet gratis overgezet naar 4G internet. Dit zijn telefoonproviders KPN en Vodafone. Bestaande klanten moeten bij deze telefoonproviders maandelijks extra betalen of een nieuw duurder telefoonabonnement nemen voordat zij gebruik mogen maken van 4G internet. Het 4G netwerk van T-mobile is ook geschikt voor iPhones die 4G ondersteunen.

Beschikbaarheid 4G internet T-mobile

4G internet van T-mobile zal vanaf 18 november 2013 beschikbaar in de vier grote steden (Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht). Vanaf die datum zal 4G voor alle zakelijke en particuliere klanten van T-mobile beschikbaar zijn. Zelfs met prepaid telefoons van T-mobile kun je vanaf 18 november 2013 gebruik maken van 4G internet. De snelheid van 4G internet op je telefoon zal afhankelijk zijn van je databundel. Databundels van 250 en 500 MB ontvangen een internetsnelheid van 15 Mbit/s. Tussen 1 en 2 GB ligt de internetsnelheid op 30 Mbit/s en bij een databundel van 5 GB ontvang je de hoogste 4G internetsnelheid van 50 Mbit/s.

Weet je nog niet welke telefoon je bij je 4G internet abonnement wilt?:
> Doe de welke telefoon past bij mij test 2013