Welke telefoon past bij mij test 2016

T-mobile verkoopt nieuwe telefoonabonnementen

T-mobile heeft de telefoonabonnementen in een nieuw jasje gestoken. Op de eerste plaats ontvangt iedere nieuwe abonnee van T-mobile een basisabonnement voor € 10,- per maand. In dit abonnement zit onbeperkt internet met een snelheid van 64 Kbps en onbeperkt smsen. Je kunt naast dit basisabonnement een bel- of databundel nemen. Met de databundel wordt de internetsnelheid verhoogd tot aan het datalimiet. Je kunt bij T-mobile nooit over je databundel heen gaan, als je databundel op is ga je vanzelf weer over in je basisbundel met onbeperkt internet.

Voor mij?

De nieuwe telefoonabonnementen van T-mobile zijn alleen beschikbaar voor nieuwe klanten van T-mobile. Bestaande klanten kunnen hun oude telefoonabonnement zo lang ze willen behouden. In sommige gevallen is dit goedkoper dan het nemen van een nieuwe telefoon met abonnement. Let er wel op dat je teveel betaald als je een telefoonabonnement met telefoon door laat lopen doordat het maandbedrag hoger is omdat er een telefoon bij het abonnement zit. Het is meestal voordeliger om een nieuw telefoonabonnement met telefoon te nemen omdat je dan voor ongeveer hetzelfde geld een telefoon erbij krijgt.

Voordelig?

De nieuwe telefoonabonnementen van T-mobile zijn voornamelijk voordelig als je weinig gebruik maakt van bellen en veel met je telefoon op internet zit. De belminuten bij de nieuwe telefoonabonnementen zijn in vergelijking met andere telefoonproviders duurder terwijl de databundels goedkoper zijn dan de andere telefoonproviders. Daarnaast is het handig om alleen de basisbundel te nemen als je voornamelijk whatsapp gebruikt. Bij T-mobile zijn de sim only abonnementen met internet goedkoop in verhouding met andere aanbieders. Je kunt ze vergelijken op: www.internetmetsimonly.nl.

Meer informatie over de nieuwe telefoonabonnementen van T-mobile?
> Ga naar de website van T-mobile